Vi lämnar Miami Beach!


Vi fick en fin förmiddag på Miami Beach. Ganska stor kontrast från eftermiddagen i går till förmiddagen idag, det är så lugnt och skönt ända fram till halv tolv - tiden, men efter lunch är det verkligen folkinvasion på South Beach.


En del havstång flyter i land på stranden, men den är lätt att forcera och bara ett par meter ut är vattnet klart och fint. Inga hajar i sikte, men då jag fortfarande är vettskrämd efter filmen "Hajen" från sjuttiotalet är jag mer än försiktig. Kanske lite löjligt, men flera hajattacker har ju skett här i USA den senaste tiden, så lite försiktighet är nog bra.Vid lunchtid lämnade vi Miami Beach, men först tog vi en liten runda med vår bil på Ocean Drive. Ganska lugnt även om det redan börjat festas inför festligheterna i dag på självaste nationaldagen. Det känns lite som nyårsafton och det hade förstås varit skoj att stannat här för att ta del av kvällens party.

Det är dags att köra vidare, vi tog kustvägen upp mot Fort Lauderdale. Lite kul att även få se norra delarna av Miami Beach. Tyvärr tog det lång tid att köra denna väg så vi var tvungna att gå ut på motorvägen för att komma fram i rimlig tid till Cocoa Beach.
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Charleston - South Carolina

Mot Las Vegas via Death Valley

Vilodag i Las Vegas