Fort Myers Beach


I förmiddags lämnade vi härliga Sanibel Island, men eftersom vi bara skulle förflytta oss till grannorten över bron så gjorde vi en sista utflykt till den södra sidan av Sanibel och orten Captiva.


Blev rekommenderade detta lite lyxigare ställe av en kvinna från Sarasota, men då jag sedan länge redan bokat och betalat den lägenhet som vi bott i under ett par dagar var det ju bara att gilla läget. Vi är iallafall supernöjda med den del av Sanibel vi nu bodde på, men kunde konstatera att Captiva också är en riktig pärla.Dagens lilla bilresa tog knappt en timme och då stannade vi till på precis alla rastplatser som fanns. Vanligtvis brukar incheckningarna på hotell vara vid 15 - 16 - tiden, men jag hade försökt med tidig incheckning så redan strax före 14 - tiden fick vi vårt rum här i Fort Myers.Bra läge mitt på stranden och med fin utsikt över havet.


Vid det här laget är vi rätt snabba på att installera oss, så vi kom ut på beachen och kunde njuta av ännu en eftermiddag på stranden.Här på Ft Myers Beach är det inte alls lika mysigt som på Sanibel. Här är mycket mer folk och hotellen är höghuskomplex med betydligt mer rörelse och ljud. Kan vara bra att vänja sig vid det då vi börjar vår hemfärd mot New York imorgon, men självklart blir det ett stopp i Miami Beach.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Charleston - South Carolina

Mot Las Vegas via Death Valley

Vilodag i Las Vegas