Vi kör norrut!
I går eftermiddag kom vi fram till Coca Beach i oväder. Mycket åska och regn är det till och från, därför gjorde det inte så mycket att vi var sena att installera oss för kvällens hotell. Vi startade med att leta efter en restaurang och hamnade på en som vi trodde halvdan vägkrog men som visade sig vara både billig och bra. Massor av raketer startade vid niotiden på kvällen, men där vi bodde var det inget direkt organiserat ut det sköts lite hursomhelst.


I morse hann vi vara en liten stund på den fina stranden som verkar vara hur lång som helst. Cocoa Beach ligger en kort bit från fastlandet och är en egen liten ö strax söder om Kennedy Space Center.
Kallare i vattnet är det så här en bit norrut i Florida, men inte alls kyligt, sisådär en strax under 30 grader.


Cocoa Beach är väl inte ett ställe man skulle åkt till om vi inte behövt en övernattning för vår hemfärd mot New York. I min guidebok står att stranden är oansenlig och den enda sevärdhet är Don Jons surf shop, kan väl hålla med om det även om jag tycker att beachen kändes väldigt härlig, lugn och badvänligt.


Resten av dagen har vi tillbringat i bilen. Vår resa mot South Carolina och Hilton Head tog betydligt mer än de utlovade fem timmarna eftersom vi precis innan avfarten mot kvällens slutdestination blev stående i kö i nästan en timme. Klart att det är sådant man måste räkna med särskilt en söndag. Nu är vi framme i Hilton Head som också är en liten ö mellan Savannah och Charleston.
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Charleston - South Carolina

Mot Las Vegas via Death Valley

Vilodag i Las Vegas