Washington D C


Det blev en riktgt lång dag i bilen. Vi startade redan halv åtta från vårt härliga hotell I Kanada. Lite osäkrer på om det skulle vara problem att komma in i USA igen var jag faktiskt då jag hört lite olika historier om detta. Nu gick det hur bra som helst och när vi väl var på den amerikanska sidan igen  så hade vi 467 miles frámför oss alltså ca 75 mil. 


Nästan framme i Washington körde vi av huvudvägen för att programmera in gps:n till hotellet. Hoppsan vi hade visst kört lite fel och hamnade vid CIA:s huvudkvarter, poliserna omringade i princip oss och hade väldigt många frågor innan vi fick köra vidare. Något sena kom vi in till Washington, bara för att upptäcka att något händer här i kväll, alla sevärdheter kring Vitahuset är nedstängt, så det blev till att improvisera vad vi skulle göra.


Vi fick gå långa omvägar i det idag heta Washington för att till sist stanna till på vår numera favoritrestaurang och äta underbara musslor med handskuren pommes.Vi stannade egentligen till i Washington bara för en övernattning ner mot södra USA, men såklart är det en härlig stad att besöka.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Charleston - South Carolina

Mot Las Vegas via Death Valley

Vilodag i Las Vegas