Åter i USA!


Riktigt bra flygresa med SAS, direkt till New York - Newarks flygplats. Förmiddagsflyg från Stockholm och åtta timmar senare framme i New York. Lite väntetid vid passkontrollen men ändå väldigt smidigt att komma in USA. Skönt att vi även backade tiden så vi gick 6 timmar plus, alltså var klockan bara strax efter 14.00 när vi lämnade flygplatsen.


Vi hämtade ut vår hyrbil på flygplatsen och körde mot Stratford i Connecticut som enligt gps:n bara skulle ta ca 1,45, en lagom biltur så här första eftermiddagen.
Vi körde förbi Manhattan och att se N Y så här på håll och bara köra förbi kändes lite som att sitta och titta på film, men vi kommer ju tillbaka och självklart kommer vi att besöka Manhattan igen.


Ganska snart hamnade vi i kö och det var ju fredageftermiddag så det tog ett par timmar extra att köra de 15 första milen på vår roadtrip.


Till sist kom vi fram till den mysiga staden Stratford som jag lite på måfå bestämt mig för eftersom vi behövde en övernattning mot nästa destination ute på Cape Cod. Visste inte riktigt vad som väntade men hotellet ligger precis vid havet och det kändes skönt att ta en liten promenad och äta middag innan vi somnade efter en gigantisk låååång midsommarafton.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Charleston - South Carolina

Mot Las Vegas via Death Valley

Vilodag i Las Vegas