Mission Beach - San Diego


Egentligen gillar vi inte halvlyxiga resorter, allt känns så tillrättalagt och opersonligt, samtidigt som det är himla skönt. Man behöver inte ligga på sin smala medhavda handduk direkt på sanden utan kan fläka sig med en god bok på den mjukaste solbädden i timmar. Nu har vi ju inte åkt till USA för att sola, men eftersom vi verkligen älskar natursköna stränder och gärna vill spendera några dagar på dem innan det snart är dags för hemresa passar vi på att åtminstone ta en morgonpromenad på den så supervackra Mission Beach.


Vi köper frukost på Subway och sitter utmed den fina strandpromenaden denna underbara söndagmorgon. Vi njuter av alla människor som tar sina joggingrundor, hundägare och tidiga morgonflanörer, tänk vilket fantastiskt klimat de har, året om, morgon, middag och kväll. Här är inte för varmt och inte heller för kallt, precis lagom.


Vi återvänder till vår resort och tillbringar några timmar på en skön solbädd i trädgården utmed den lilla marinan som ligger så lägligt precis där vi bor.
Resorten höll till och med två små sälar i trädgården, vilket jag inte tycker är helt okej, men de har en hyfsad stor pool att leva i och jag hoppas att de inte måste vara där för evigt.


Framåt lunchtid lämnar vi Mission Beach för att ta oss lite längre söderut, Coronado, strax utanför San Diego. Eftersom vi är väldigt tidiga till vårt förbokade hotell tar vi en lite omväg in till San Diego. Det är inte alltid det lättaste att köra bil i storstäder, men vi lyckas se marinan och en hel del höga byggnader, innan vi kör över den magiskt vackra bron Coronado Bridge till Coronado Island.

Vi kör förbi det legendariska Hotel del Coronado, där jag gärna skulle vilja bo men vi tyckte nog att det var lite för dyrt denna gång, men säkert värt priset. 


Vi fortstatte till vår resort inte alls dumt där man antingen kan bo på framsidan eller baksidan. Framsidan är med utsikt över Coronado Bay och baksidan är mot Marinan, vill man bo lite billigare kan man boka mot poolen, men då gäller det att man verkligen gillar högljudda semesterfirare och discomusik. Vi hamnar tillsist på framsidan mot Coronado Bay, fast vi bokat mot Marinan, vet inte vilket som är bäst, men utsikten känns helt okej.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Charleston - South Carolina

Houston - Galveston Texas

Fort Walton Beach - Florida Mexican Gulf