Venice Beach


Lite välbehövlig vila blev det idag. Vi startade med sovmorgon och åt frukost på vår fina balkong med förstaklassig utsikt över beachen och Stilla havet. 


Trots att det set varmt och gott ut, blåser det en frisk och ganska skön vind om man inte befinner sig i sandläge, då vinden gör att man får sand överallt. Vattnet är lite för kallt i min smak, men man kan absolut bada eller varför inte ta surfbrädan.

Istället för att ligga på stranden har vi promenerat ordentligt idag, bra att röra på sig för imorgon blir det dags för hemresa = många stillasittande timmar.


Här verkar det poppis att bygga muskler.Inte långt från Venice Besch ligger Santa Monica Beach, där verkade det lite lugnare.Mycket promenerande blev det och högst upp på vårt hotell fick vi en fin vy över Venice Beach med omnejd.Under eftermiddagen blev det även lite strandläge och här finns mycket att se, som the lifeguards ständiga visslande på folk som ger sig ut för långt i de tuffa vågorna. Eller alla flyg som går över oss från LA - Airport och även fågellivet förstås.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Charleston - South Carolina

Mot Las Vegas via Death Valley

Vilodag i Las Vegas