Venice Beach - Los Angeles


Efter en lugn morgon hade vi bara 12 miles att köra, från Hollywood ner till havet. Jag hade bokat in oss på Venice Beach för att få vila de två sista dagarna innan det är dags för hemresa. Inget mer bilande alltså! Vi var framme redan vid elvatiden och lyssnade in på hotellet när vi kunde få checka in. Vi blev lovade ett rum redan vid ettiden om vi uppgraderade vårt rum. Det gjorde vi och fick hotellets bästa läge, alldeles utmed den enorma beachen och promenadstråket.


Här på Venice Beach är det galet hysteriskt. Människor överallt, många åker skateboard, mycket ljud, uppträdanden av människor med olika talanger, allt för att tjäna ett par dollar. 
Här i Kalifornien känns fattigdomen mer påtaglig än på den östra sidan. Känns som man behöver vara lite mer försiktig än vi tidigare behövt vara.Under förmiddagen när vi promenerade runt i väntan på vårt rum var det väldigt lugnt, men vid lunchtid kom alla människor ut. Vi fick äntligen sol och kastades oss ner på beachen, skönt, men rätt kyligt är det i Stilla havet.
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Charleston - South Carolina

Mot Las Vegas via Death Valley

Vilodag i Las Vegas