New Orleans - Louisiana


Efter en lugn morgon med frukost på balkongen och en halvtimmes beachpromenad styrde vi mot New Orleans. Det blev en nätt liten tripp idag på fyra timmar då trafiken flöt på lugnt. Vi stannade till på ett outlet igen, men jag hittar inget som känns bra. Lite svårt när man bara stannar till en kort stund och springa på just det man vill ha.


Idag körde jag för första gången. Lite läskigt med automatbil men självklart måste jag prova att köra på dessa fantastiska vägar. Trafiken är dessutom lugn och trevlig, men när vi närmade oss New Orleans fick maken ta över, han är som gjord att köra bil i storstad. Ganska mycket trafik in på Canal Street, men vi hade inga svårigheter att hitta dagens hotell La Quinta N O, med fin utsikt från 11 våningen.


När vi checkat in, lämnat ifrån oss bilen, vet ej var, men det kostar ca 30 dollar för en natt, tog vi oss en liten titt på staden. Riktigt hett är det här, men värsta draget, det spelas musik i varenda gatuhörn och stämningen verkar vara på topp. Tyvärr fick min mobil värmeslag och slutade fungera, typiskt, men dagen är inte slut ännu, den kanske vaknar till igen.
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Charleston - South Carolina

Mot Las Vegas via Death Valley

Vilodag i Las Vegas