Lubbock - Texas

Redan halv åtta i morse lämnade vi hotellet i Galveston för en riktigt lång tripp. Vi måste ju vara i Flagstaff senast tisdagkväll för att hinna med det något tuffa reseprogram  som vi planerade hemma i soffan i vintras. Nåväl det går absolut ingen nöd på oss, vi njuter bara av livet och här i USA är det lätt att göra det.Idag har vi inte sett så mycket mer än långa, långa raksträckor, miles efter miles. (1 Miles =1,6 km ). Vi ville komma så långt som möjligt och det blev över 90 svenska mil. Rasterna gick snabbt att göra för det är ordentligt hett här i Texas, möjligen över 40 grader mitt på dagen, så ett par snabba bensträckare och snabblunch räckte ute i värmen.


Även om dagens bilresa var lite långtråkig fick bi uppleva den klassiska bilden av Texas som oljeproducent. Överallt på fälten finna de små söta oljepumparna, ser inte så märkvärdigt ut men de är många.
Vid 16.30 - tiden var vi framme i den lite större staden Lubbock, vi tog in på första bästa hotell och hamnade lite utanför stadskärnan. Men vi måste upp lika tidigt i morgon som i morse då vi har ännu längre att köra och gärna vill göra några stopp utmed route 66.
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Charleston - South Carolina

Mot Las Vegas via Death Valley

Vilodag i Las Vegas