Hemma

Fyra veckor i USA, hur fort kan det gå egentligen? Väldigt fort och även om slutet på resan kändes lite surt då vi kom iväg nästan ett dygn senare än beräknat, har vi haft en fantastisk resa.


Till sist fick vi gå ombord på den så problemfyllda Dreamlinern som det stökats ordentligt med  särskilt den sista tiden, för Norweigan.Väl ombord och i luften tog det oss bara 9 timmar och 55 minuter från Los Angeles till Stockholm, det är ju fantastiskt bra om bara allt fungerar. Tyvärr kändes inte personalen speciellt engagerade i sitt arbete, utan satt och jäspade och betedde sig mycket nonchalant på detta riktigt fina plan. Det mesta ombord sköttes med den skärm som man hade framför sig, där man förutom spel, film, barnaktiviteter även gjorde sin beställning för snacks, smörgås och dryck samt betalning i. 
Även ljuset i fönstret reglerades med teknik, så att vi följde dygnsrytmen för den tidzon vi flög mot. Detta ska tydligen motverka jetlag på bästa sätt. Trots den tekniska finessen och att vi även beställt exitplatserna kände vi oss ganska sega när vi äntligen landade vid lunchtid i söndags.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Charleston - South Carolina

Mot Las Vegas via Death Valley

Vilodag i Las Vegas