Grand Canyon - Arizona

M

I morse körde vi från Flagstaff upp till Grand Canyon. Vi fick en helt fantastisk förmiddag och lyckades begränsa dagens utflykt till södra Grand Canyon. 


Vi betalade 25 dollar för oss att komma in på nationalparken. Vi stannade till på de utsiktsplatser som fanns utmed den 25 miles långa rutten.


På det första stället som vi stannade var vi ganska ensamma och då vi stod och njöt av den fantastiska vyn, fick vi syn på denna skylt. Hm...sånt där gillar inte jag, men maken sa att det dyker nog inte upp någon skallerorm nu. Nej kanske inte, men så sa han om krokodilen också och plötsligt låg den bara där. Idag dök ingen orm upp som tur var!Ett par timmar tog det att stanna till vid varje utsikts punkt. De två sista var man tvungen att åka buss till och nu är det högsäsong här och massor av folk utmed de största utsiktsplatserna. Vi körde vidare mot Las Vegas vilket tog fyra timmar. Vi stannade till vid Hoover dammen.


Ganska sent kom vi fram till LAS Vegas och har nu checkat in på Hotell Venetian, som verkar helt fantastiskt!Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Charleston - South Carolina

Mot Las Vegas via Death Valley

Vilodag i Las Vegas