Försenade


Borde ha suttit på planet nu, men fick en liten överraskning när vi kom ut till LA - flygplatsen rätt tidigt i förmiddags eftersom vi även skulle lämna tillbaka bilen, vi hade hört att köerna in mot LA kan ta tid men allt flöt på bra. När vi ätit lunch på flygplatsen började jag titta lite på ankomsttider och ser att Norweigan från Stockholm inte anländer till LA förrän imorgon klockan sex = riktig försening. Kan inte vara sant? Jodå så sant, så sant,,,,vi blir kvar ytterligare 14 timmar efter den utsatta starttiden i bästa fall.

Efter en hel del väntan vid incheckningen blev vi utkörda med shuttlebus till ett närliggande enstjärnigt hotell, ja max 2stjärnigt då. Verkligen lite snopet nu när man förberett sig för att åka hem. Inget att göra åt, bara att hoppas vi kommer iväg imorgon klockan åtta som är den nya tiden, men vem vet?


Inte mycket att göra här ute inom flygplatsområdet då vi kom försent för att åka ut till beachen. Det blev lite promenad runt hotellområdet och vi har fått matcheckar till hotellets restaurang, vi får alltså njuta av USA ännu en stund, även om stackars maken ska börja jobba på måndagmorgon.Det stora hotellet i bakgrunden är vad Norweigan erbjuder sina resenärer vid långa förseningar, men vi har iallafall fall eget restroom.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Charleston - South Carolina

Mot Las Vegas via Death Valley

Vilodag i Las Vegas