Flagstaff - Arizona


Dagens roadtrip blev extremlång, när vi startade i morse strax efter klockan sju visade Gps:N på 629 miles. Konstigt nog skulle vi vara framme väldigt tidigt, strax före klockan två, det kunde ju inte stämma. 
Visst stämde det för idag har vi passerat två tidszoner, en någonstans i New Mexico och lite oväntat den andra tidzonen i Arizona. Härligt att klockan bara var tre på eftermiddagen när vi kom fram till Flagstaff. Det innebär att vi ligger nio timmar efter svensk tid. Det börjar faktiskt märkas, allt är väldigt lugnt när vi tittar in på sociala medier när vi fått tillgång till wi-fi på hotellen, då vi checkat in på eftermiddagen. När vi sen vaknar har det ju hänt en hel del därhemma.


Dagens resa blev dessutom riktigt trevlig, mycket bra väg med helt fantastiska vyer. Det är verkligen storslaget att köra på Hwy 40 som går parallellt med gamla Rout66. 
Dagens resa blev lång men gick jättebra, det är för det mesta ett nöje att köra bil här i USA. Nu har vi hittat hotellet, som ligger hyfsat bra, men liknar mer ett motell.


Vädret är lite svalare här i Flagstaff , behaglig temperatur kanske 25 grader med åska och regn som lurar i öster. Många åskoväder har vi sett under dagens resa, men vädret förändras snabbt här.


Kvällens middag blev restaurang i bästa 50 - talstil.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Charleston - South Carolina

Mot Las Vegas via Death Valley

Vilodag i Las Vegas